Artikler på Maskininfo

5 måder at dekorere dine vinduer med gardiner uden en gardinstang!

5 måder at dekorere dine vinduer med gardiner uden en gardinstang!

1. Draper gardiner over en dør

2. Hæng gardiner fra loftet

3. Støt gardiner op med en stol

4. Draper gardiner over en knagerække

5. Hæng gardiner fra væggen

Årsag 1: Intet behov for stang eller hardware

Gardiner er den perfekte løsning for alle, der ønsker at blokere lys og støj fra omverdenen.

Ingen stang eller hardware påkrævet: Gardiner er en fantastisk mulighed for alle, der ikke ønsker at bruge en stang eller hardware til at hænge deres gardiner op. De kan hænges op med kun én gardinstang, som kan monteres på væg eller loft. Dette er en meget nemmere og mere bekvem måde at hænge gardiner på end at skulle købe og installere beslag på væggen.

Årsag 2: Billigere

Årsag 2: Nem installation

Installationsprocessen er meget nem og kan gennemføres på få minutter. Det eneste du skal gøre er at sætte velcrobåndene fast på væggen, placere gardinerne oven på dem og derefter fastgøre krogene til din vinduesramme.

Det kræver meget tid og kræfter at montere gardiner på din vinduesramme. Dette inkluderer måling af bredden og højden af dine vinduer, søgning efter gardinstænger, der passer til disse mål, køb af nyt beslag, hvis du ikke har noget i huset, måling igen, fordi du måske har målt forkert sidste gang – alt før du overhovedet begynd at installere hvad som helst!

Men med disse gardiner er det så meget nemmere! Du skal ikke måle noget som helst. Velcrobåndene er allerede fastgjort, så alt du skal gøre er at sætte dem fast på dine vægge, hvor de vil være skjult efter installationen. Og når det er tid til en opdatering, skal du bare fjerne dem fra ét sted og sætte dem fast på et andet!

Årsag 3. Intet behov for kroge eller clips.

Den tredje grund er, at du måske ikke behøver at bruge kroge eller clips. Hvis du har gardiner til vinduet, kan de være en god måde at få dit værelse til at se bedre og mere indbydende ud. Gardiner er også en god måde at holde rummet varmere i de kolde måneder.

Få mere viden om Læs mere om gardiner her her.

Årsag 4. Nyd mere sollys med vinduesbeklædninger.

Vinduesbeklædning er den perfekte måde at tilføje mere lys ind i dit hjem. Gardiner til vinduet kan bruges til at udelukke lys, når det er nødvendigt, så du kan få en god nats søvn eller arbejde på din bærbare computer om aftenen uden at føle, at du bliver blændet af solen.

Der er mange forskellige typer af vinduesbeklædninger at vælge imellem. Nogle mennesker foretrækker at bruge gardiner til vinduet, mens andre måske vil have noget lidt mindre formelt, såsom persienner eller skodder.

CVR-Nummer DK-374 077 39