Artikler på Maskininfo

Hvor stor en ny skærm er Iphonex?

Hvor stor en ny skærm er Iphonex?

Den nye skærm til iPhone X er 5,8 tommer og selve telefonen er 2,79 tommer bred og 0,3 tommer dyb, så den er bare lidt større end iPhone 8 Plus som har en 6,2 tommer skærm og er 2,97 tommer bred og 0,30 tommer dyb

En ny skærm til iphone x er 5,8" i størrelsen, hvor alle dimensioner er 2,79" brede gange 0,3" dybe, hvilket gør den bare lidt større end iphone 8 plus med en 6,2" skærm og dimensioner på 2,97" bred med 0,30".

Hvad er den nye IphoneX's skærmstørrelse?

Den nye iPhone X har en skærmstørrelse på 5,8 tommer med en opløsning på 2436×1125 pixels. Skærmen er meget større end den tidligere iPhone 8, og den er også højere. Det skyldes, at telefonen har et billedformat på 18:9, hvilket betyder, at den er højere og smallere end de tidligere iPhones.

Du kan læse meget mere om iphone x skærm her.

Den nye iPhone X er Apples 10-års jubilæumstelefon, så den kommer med nogle nye funktioner, der er værd at nævne. Den har en OLED-skærm, som får farverne til at se mere levende og bedre ud end LCD-skærme. Den har også et TrueDepth-kamerasystem, der muliggør 3D-scanning, ansigtsgenkendelse og augmented reality-apps.

Nøgleforskelle mellem IphoneX og nuværende Iphones – Skærmstørrelse og andre faktorer

Den nye IphoneX har en række forskelle fra nuværende iPhones. Skærmstørrelsen er en af de mest markante ændringer. IphoneX-skærmen er en del større og har en højere opløsning, hvilket betyder, at teksten på den bliver klarere og skarpere.

Der er også andre faktorer at overveje, når man sammenligner IphoneX med nuværende iPhones. For eksempel har IphoneX en OLED-skærm, hvilket betyder, at den kan vise dybere sorte og lysere farver end LCD-skærme.

Sammenligninger af skærmstørrelser af nuværende modeller – iPhone 8 vs. XR

iPhone XR har en 6,1-tommer Liquid Retina LCD-skærm med en opløsning på 1792 x 828 pixels. iPhone 8 har en 4,7 tommer skærm med en opløsning på 1334 x 750 pixels.

iPhone XR har en længere skærm end iPhone 8, men den er også bredere og tyndere. Dette skyldes, at det nye design på XR gør den nemmere at holde i den ene hånd og bruge i længere tid uden at blive træt eller øm af at holde den op til ansigtet for længe. Det nye design hjælper også med batterilevetiden, da det fylder mindre inde i telefonen på grund af dens tyndhed og kan oplades trådløst ved at tilslutte et valgfrit trådløst opladningstilbehør kaldet AirPower (sælges separat).

Sådan får du dine billeder til at se bedre ud på den nye iPhoneXs Max & Xs

Den nye iPhone Xs Max og Xs har en større skærm end de tidligere modeller. Den nye skærm har også højere opløsning, hvilket betyder, at den har flere pixels per tomme end de tidligere modeller. Dette gør alle billeder på telefonen skarpere og mere detaljerede.

De nye iPhones har også en længere skærm, der går næsten til kanten af telefonen. Det betyder, at der er mere plads til billeder i dit fotogalleri, så du bedre kan se dem.

CVR-Nummer DK-374 077 39